Найкращі альтернативи PornHub

Згідно з китайським одкровенням (чи прокляттям?), ми переживаємо, м’яко кажучи, захоплюючі часи. У проміжку між кожною з божевільних відповідей цього року люди насправді потребували, особливо коли це стосується людей’ сексуальної поведінки цього року. Якщо ви не’ Не повірте мені, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я виконав за останні пару місяців. І все ж щось, чого я не знаю’ Не вірю, що навіть я бачив, що наближається – принаймні повністю – – це суттєва чистка, яка вразила PornHub кілька років тому, і сайт більше ніколи не був таким, як раніше.

Це довідкова інформація про епічний випадок

Для тих, хто не в курсі, PornHub постійно ставав дещо дискусійним, незважаючи на те, що це найкраще місце для домашніх розваг для дорослих. Якщо говорити по-справжньому, то більшість хлопають по земній кулі’ Основний веб-сайт каналу або вигаданий, або принаймні значно перебільшений.

Проте після місяців тиску на MindGeek кількість балів зменшилася (каламбур не планується)’ флагманський веб-сайт. По-перше, заявка на видалення порнографії k * ddie із сайту відновила понад 425 000 нотаріусів після серії скарг, що на сайті з’явилася нечисть, зокрема m * nors.перейдіть за посиланням смотреть порноролики бесплатно На нашому сайті

(Чесно кажучи, я не розумію, наскільки все це реально, тому що я не шукаю цього недугу

лайно. )На додаток до всього цього, люди нарікали, що є завантаження, які також повинні містити сексуальну поведінку без згоди. Ця репутація фактично призвела до того, що сайт став зневажливим представником преси в наш час, що призвело до того, що фірми, що займаються кредитними картками, уникають споживачів витрачати кошти на вміст PornHub.

Звичайно, інші великі проблеми, з якими насправді стикаються PornHub та інші канали, — це занепокоєння кіберпіратством і копіпастою. Таким чином, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “ найретельніші заходи безпеки в історії створених користувачами платформ.”

Зокрема, титан порнографії мав і продовжуватиме план:

• уникнення включення будь-якого нового вмісту в неперевірені облікові записи

• вимагаючи від завантажувачів перевірки, зробивши свою фотографію зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• видалення альтернативи завантаження багатьох відеокліпів на платформі

• видалення будь-якого типу та всього матеріалу, який насправді не був створений перевіреними користувачами PornHub

Останній пункт залишився на практиці, можливо, найважливішим, враховуючи, що загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я вказую, що я визнав, що було багато копійованих відео, але божественний Христос, це дуже багато.) Цікаво, що персонал PornHub критикував TikTok, Facebook та інші відомі соціальні мережі за те, що вони не мають ті самі заходи безпеки, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі величезні зміни в плані, я можу сказати, що я’ m типу – занепокоєний– не через те, що r * pist та різні інші погані лохи мають своє лайно. Натомість це виглядає як спроба запобігти регуляторним порушенням, яка може не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що абсолютно невинні люди фактично отримували викрадання веб-вмісту та закриття мереж після кожного цього.

Відкидаючи образи, що залишилися, є привід розслабитися –– або я повинен сказати –– для цього є п’ятнадцять причин.

Прямо тут’ це те, що ви повинні шукати, а не PornHub

Хто що розпізнає’ Найімовірніше, це станеться з PornHub, однак у разі більш радикальних змін або якщо сайт ненадовго закриється, я&rsquo ви отримали покриття. Ось список із 10 спокусливих відеосайтів, наповнених безкоштовним порно, які можуть стати альтернативою PornHub без певного порядку. Отримуйте задоволення, лохи!

XVideos

Я знаю, що цей блог не’ Не розміщуйте трубки в певному порядку, але це може бути найкращий веб-сайт для трубок, окрім PornHub. Знову ж таки, з тим, що може чи не може статися з (попереднім?) королем порно, XVideos може незабаром стати найпоширенішою порнографією.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей сайт безумовно відповідає вимогам. Подібно до всіх інших порнографічних веб-сайтів, перелічених нижче, на цьому є потоки абсолютно безкоштовної нечисті, яку можна переглянути, а також’ чудових завантажень для перегляду не бракує. І з майже 10 мільйонами завантажень, ви можете ніколи більше не відвідати інший порноканал.

Якщо подумати про це, ви, швидше за все, ніколи не зайдете на будь-який інший сайт.

Навіть якщо вам набридли записані відео –– якщо це’ якось можливо – потрібен час, щоб перейти до програм веб-камери XVideos. У будь-яку годину ви побачите сотні, якщо не сотні привабливих моделей, які створять для вас естетичний захват ––принаймні до тих пір, поки ви’ ми отримали маркери.

xHamster

Тепер ви одягаєте’ Вам не доведеться платити за витрати на порно, але коли справа стосується цього веб-сайту, ви можете взяти до уваги можливість виплати грошей за ці чудові фільми. Вибір чудовий, а якість, безумовно, неймовірна, оскільки гарантовано, що це повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді існує понад 116 000 відеороликів із 7500 абсолютно новими вдосконаленнями, які вносяться щомісяця. Як платіжний учасник вам надається необмежене завантаження, і ви’ Ви матимете доступ до найпопулярніших вакансій порнозірок тієї епохи. Якщо ви’ Вас хвилює ціна,’не хвилюйтеся. Тридцять днів преміум-доступу безсумнівно обійдуться вам у 6,99 доларів США, тобто на долар набагато менше щомісяця, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’ s підписка. Рік коштуватиме 4,99 дол. США на місяць, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одразу. Мабуть, найефективнішою пропозицією є отримання довічної підписки, яка, безсумнівно, обійдеться вам у величезні 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але коли ви це розглядаєте, ви’ фактично отримуєте необмежену кількість порно на все життя, і це’ s без реклами. Наразі очікується, що ви не’ я не хочу платити все це або готівкою. Ви все ще можете отримати доступ до надзвичайної кількості порнографії та кількох інших спокусливих нагород. Крім живих секс-шоу, ви можете побачити багато рекламних каналів порнозірок і неймовірний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є цікава функція, за допомогою якої можна шукати інших користувачів за віком, місцезнаходженням, статтю та положенням. Також набагато краще, використовуючи інноваційні пошукові пристрої, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, типом фігури та фетишами, щоб назвати кілька вимог до пошуку.

Безсумнівно, ідея полягає в тому, щоб зателефонувати особам, яких ви можете побачити, але, як ви могли передбачити, цей інструмент набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, обміну конкретними зображеннями та підготовки інших розпусних дій в Інтернеті. Проте, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ не отримай достатнього визнання від дрочників у мережі. Фактично існують мільйони завантажень, які’ це лише посилання на відеокліпи. Окрім кінофільмів, можна побачити різноманітні привабливі фотографії та красиві GIF-файли.

І справді, зізнаюся, я трохи схитрив, шукаючи категорію, яка найбільше подобається. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших типів порно є некатегоризоване. Це дуже круто, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих веб-сайтах.

Усе ж я припустив, що це дещо широке, тому вирішив “ офіційно зверніться до іншої бажаної категорії, яка відноситься до аматорського діапазону. З понад мільйоном завантажень, здається, немає обмежень щодо кількості ‘& lsquo; справжні люди, яких ви бачите, як насолоджуються, опускаються та брудняться.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно п’ятдесят відсотків завантажень на цьому сайті!)

І щоб ви зрозуміли, також існують обидва типи аматорської еротики. Таким чином, я’ m маю на увазі непорнографічних експертів, яких ви’ я (на щастя) ніколи раніше не бачив, окрім порнографії в стилі гонзо прослуховування, яка має щось на кшталт грубого відчуття.

А я’ я не лише маю на увазі весь трах без сідла.

Зауважте лише одну річ: кожне веб-посилання є корисним і не містить спаму, за винятком кнопки Porn Gamings –– це’ це просто реклама.

Без матері

Визнаємо, що якість скрізь невелика, але’ частково в результаті поєднання аматорського та професійного порно, яке ви’ знайду на цьому сайті. Незважаючи на те, що в кожному з цих каналів для дорослих доступні абсолютно нові масові фільми, цей є чудовою порнографічною системою для будь-яких дивакуватих ексгібіціоністів.

Вони’ У мене є групи, щоб задовольнити будь-які переваги та більше, ніж просто звичайне, як-от ректальна активність, секс із транссексуалами, незвичайні зв’язки та порно відео з натуральної шкіри. Якщо ви перевірите альтернативи пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область того, що ‘описано як & lsquo; екстремальна порнографія

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр точно надасть вам будь-яку парну, дивну та неймовірно екстремальну порнографію. Очевидно, нічого з цього – наскільки я розумію – не варто видаляти PornHub, однак більшість відеокліпів тут можуть бути грубими для деяких людей.

Якщо ви маєте намір потішити свою смішну кістку раніше, після чи протягом усього часу’ я оцінив вашу промежину, цей порнографічний сайт здається мені особливим, оскільки він має ‘& lsquo; кумедний, різний фільтрувальний пристрій. Знову ж таки, частина порнографії може бути трохи незвичайною, але деякі з них створені одночасно для руйнування шлунково-кишкового тракту та зловживання.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний кульмінаційний момент – але він того вартий!

Продовжуйте, ще одна чудова річ у цій трубі – це сторінки залучення великої площі. Існують рядки форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються деталями та зображеннями. Motherless також має чат-кімнату в прямому ефірі та навіть повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаюча спільнота, з якою можна спілкуватися. Вони’ у мене щоразу приєднуються абсолютно нові аматорські порнозірки, а ви’ знайдете надзвичайно чудернацький і смішний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ Девіз: продовжуй і дивись, Мамо, не’ дивлюсь

. SpankBang Будь то’ професійно звільнених або знятих аматорами, найвища якість величезної більшості цих безкоштовних порнографічних відео часто має тенденцію бути першокласним.

Я одягнув’ У мене немає точної інформації, однак ця трубка спрямована на мене, як одна з найбільших фільмів, які також представлені на веб-сайті. Відвідайте його та скажіть мені –– Я вважаю, що ви можете зі мною погодитися.

І якщо ви турбуєтеся про те, що під час відкриття сторінки вас перевантажить багато звернень, не’ t піт це. На цьому веб-сайті є багато варіантів пошуку та фільтрів усіх видів. Одним натисканням кнопки ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно було включено, що’ користується популярністю, і завантаження швидко попереду.

Я одягнув’ не розумію про вас, але я майже ніколи не бачу, що останній варіант не’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порнографічні веб-сайти. Рухаючись далі, ви можете фільтрувати результати відео за визначенням найвищої якості, тривалості відео, або ви можете просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряма порнографія – це не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транспорнографією.

Я також маю обговорити SpankBang’ атрибут TV. Учасники цього веб-сайту можуть не тільки створити власні канали, але й створити власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює те, що ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це перейти до посилання на телевізор, ввести категорію, тег, ключову фразу чи порнозірку та перейти звідти.

Надайте вигляд, і ви, можливо, захочете зробити це своїм електронним банком готівки.

YouPorn

Коли мова йде про розвиток, цей безкоштовний порнографічний сайт виглядає охайно, а вміст далеко не такий –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей сайт, на якому представлено широкий асортимент недоїдків, ви’ на вас чекає вражаюче задоволення. Є терабайти сексуальних фотографій і, можливо, петабайти порнографічного відео. Вони ідеально організовані прямо у безліч груп, які повинні залучати майже всі відчуття чуттєвого візуального зображення.

Хоча є артисти-аматори, YouPorn, здається, має набагато більше спеціалізованої еротики, щоб переконатися, що у них є ціла вкладка для порнозірок у виборі страв. Поряд з цим є зона еротики, яка організовує потоки захоплюючих історій, які зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Більше того, ви також отримуєте доступ до двох каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, мені вдалося сказати, що аматорські моделі все одно варті насолоди.

YouJizz

Ця порнографічна система не’ не має забагато у вигляді додаткових вишукувань, що чудово підходить для тих, хто має намір заскочити та піти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб користуватися перевагами цього сайту’ набір інструментів сексуального вигляду.

Кожен із найкращих фільтрів одним клацанням миші, як-от сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний нещодавно та історично, і в тренді. Краще, за допомогою двох дотиків ви можете отримати випадкову колекцію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що намагаєтеся знайти, ця платформа має легендарний список тегів, який потрібно побачити, щоб у нього повірити.

Жінки з веб-камерою на YouJizz Live дуже схожі на основну трубку. До речі, якщо вам подобаються блондинки, вам варто заглянути на веб-сайт YouJizz. У них є всілякі привабливі брати та сестри, але я насправді помітив, що ти’ Знайдемо жінок з медовим волоссям.

Наскільки б ви не збиралися клацати й дрімати, носіть’ ще не грудь цього горіха. Ми’ ви лише на півдорозі, і є багато інших труб, про які можна дізнатися та отримати задоволення.